"STITCH-FREE" løpeklær for å redusere friksjon og irritasjon på huden! - GRIT nation Sport

"STITCH-FREE" løpeklær for å redusere friksjon og irritasjon på huden!

UGLOW Sport - Champions of Comfort.

Det er mange tema man som løper kommer borti. Friksjon er et av dem. Kanskje har du kjent på ubehaget med svette som svir på steder det har oppstått sår som følge av nettopp dette? Eller at det svir når du tar den etterlengtede dusjen etter en konkurranse?

De fleste av oss kjenner til at Vaselin, Glide, plaster, sportstape med flere er produkter som kan forebygge friksjon på utsatte steder. Men visste du at UGLOW Sport sine løpeklær også er designet med tanke å minimere friksjon og irritasjon mot huden?

"Stitch-Free" (se vårt utvalg av stitch-free løpeklær her)

UGLOW Sport ble etablert i 2015 og er verdens første 100% "Stitch-Free produsent av løpe-, sykkel- og fritidsklær.

Hva er "Stitch-Free" og hva er teknologien bak dette?

Direkte oversatt blir "Stitch-Free" til norsk "Sting-fri". "Sting-fri" produksjon av løpeklær gjøres mulig ved hjelp av å bruke "Termisk (varme) og Ultrasonisk (vibrasjoner) bindingsteknologi til å forsegle sømmene.  Produktene til UGLOW er altså ikke sømløse, men de er "Sting-frie". 

Denne innovative produksjonsmetoden kombinert med mykt, lett materiale og presisjon resulterer i utrolig lette og komfortable løpeklær som gir en myk kontakt med huden. Noen av produktene gir en "nakenhetsfølelse" - så behagelig er de at du nesten ikke merker at du har dem på. Det er ikke uten grunn at UGLOW Sport sier de er "Champions of Comfort". 

Ønsker du å ta ett titt på vårt utvalg fra UGLOW kan du klikke på linken for damer her og herrer her.

Vi kan ikke garantere at du ikke vil oppleve noe som helst ubehag på og etter løpeturen, men vi kan garantere at om du ikke er 100% fornøyd med klærne så får du pengene tilbake. Ha en god løpetur! 🤩

Hilsen Eirin🏃🏼‍♀️

Eirin L. Ekeberg
Daglig leder
GRIT nation AS