Ultraløperen Sverre Kjerpeset - Ekte GRIT - GRIT nation Sport

Ultraløperen Sverre Kjerpeset - Ekte GRIT

Gratulerer til vår utrolige ambassadør Ultraløperen Sverre Kjerpeset (36) med seieren i Hagemanns Partallsløp!

Sverre har løpt rundt 1000km fra 01. Oktober til og med 31. Oktober! Det stod da igjen kun 2 finalister av 99 påmeldte, Sverre Kjerpeset og Monica Baldani Bergestad. 01. November var det duket for finale m/ høydemeter. Sverre gjennomførte da med 21,92km og 2112høydemeter og kunne stikke av med Hovedseieren og den gjeve Vinnerbøtta*! Monica Baldani Bergestad vant Klasseseier (Kvinner) og Klassevinnerbøtte*. Helt rått, ikke sant? 

Denne prestasjonen Sverre gjort i tillegg til jobb. Da er det ikke mange timer igjen i døgnet til restitusjon. Ingen tvil om at Sverre både er mentalt sterk og i utrolig god form!

For de som ikke kjenner til Hagemanns Partallsløp så skal vi fortelle i korte trekk hva det  går ut på.

Partallsløpet er et virtuelt løp som egentlig er fullstendig galskap som man skulle tro var umulig å gjennomføre. 01. Oktober gikk startskuddet og varte i hele Oktober måned. Hver dag skal man løpe ett partall i kilometer og man kan ikke gjenta partallet. Man må selv registrere kilometerene sine på Hagemanns Eventer sine Facebook side innen tidsfristen. Arrangøren, Einar Hagemann, har på Facebook skapt ett forum som både underholder og inspirerer med sin underfundige humor. Et forum hvor man føler tilhørighet og heier på hverandre. Hvem som helst kan melde seg på Partallsløpet og man DNFer om man ikke fullfører en dag.  

Sverre har nå fullført sitt tredje Hagamanns løp. I Januar deltok han på Oddetallsløp, i Mars Høydemetersløpet og nå ble han altså hovedvinner i Partallsløpet. Sverre ligger ikke på latsiden med andre ord!

Sverre kontaktet oss 28. Februar 2022 og lurte på om han kunne få bli ambassadør for GRIT nation Sport. Vi hadde ikke hørt om ham på dette tidspunktet, men vi skjønte fort at dette var en mann som vi gjerne ville bli bedre kjent med og samarbeide med. Sverre bodde de 4 første årene av sitt liv i Svelgen. Han er nå bosatt i løpe eldoradoet Åndalsnes med høye fjell, vakker natur og et sterkt løpe miljø.

Det er ei sterk historie Sverre har med seg. Er det noe Sverre er et bevis på er at resultat ikke kommer av seg selv og at det krever innsats. For litt over 5år siden, i 2017, veide Sverre nesten 150 kg. Han hadde da en svært usunn livsstil hvor alkohol tok store deler av livet. Han bestemte seg da at nok var nok og starta å trene.

I 2019 fullførte han Molde 7 topper og etter det har det ballet på seg. Det er ikke få kilometer og prestasjoner han har oppnådd siden. 

GRIT er noe ultraløperen Sverre Kjerpeset så absolutt innehar! I følge Angela Duckworth** er GRIT oppsummert" lidenskap og utholdenhet for å nå langsiktige mål".

Tusen takk Sverre for den fantastiske jobben du gjør med å inspirere og spre løpeglede. Om du ønsker å følge Sverre så ta en titt på Instagram kontoen hans Kjeppen86_

Det blir spennende å følge deg videre- Vi heier på deg!

Eirin 

Daglig leder GRIT nation Sport

*Vinnerbøtta" er gjev og er designet av Kiki Hovland.

**angeladuckworth.com GRIT